Media irlandeze: Pas Spanjës dhe Kroacisë, Shqipëria një destinacion i bukur

Një tjetër media që i bënë jehonë turizmit shqiptar është “The Irish Mirror”.

Pas Ibizas në Spanje dhe Kroacisë ndër destinacionet që ja vlen të vizitohet sipas të përditshmes irlandeze është Shqipëria.

Në artikull shkruhet se shtatori karakterizohet nga temperatura të përshatshme në vendin tonë, nuk ka fluks turistësh dhe kostot janë më të ulëta.

Burimi: The Irish Mirror