My Architect! Vizioni për të parë imazhin final

Tjetër imazh për objektin tuaj!

Të hedhësh sot hapin për të ndërtuar një shtëpi apo një biznes padyshim është një vendim mjaft i rëndësishëm. Por shpesh, rëndom ndodh që shumë qytetarë shpenzojnë shuma të mëdha parash dhe në fund nuk mbeten të kënaqur me atë që realizohet. E gjithë kjo ndodh për shkak të neglizhencës që bëhët pikërisht tek konsultimi dhe asistenca e një arkitekti. Mungesa e një eksperti të tillë, hedh në erë të gjithë mundin dhe shpenzimet e realizuara.

Ka raste që një objekt mjaft i thjeshtë apo i vogël, ngjan shumë më i bukur dhe i këndshëm; falë asistencës së arkitektit; se sa një objekt gjigand, por i konceptuar në gjendje të lirë nga pronari.

Vitet e fundit sa vjen e ndërgjegjësohen qytetarët për rëndësinë e arkitektit që ka në planet tona të përditshme. 

Pikërisht për këtë ka lindur My Architect, për të sjellë risi të reja jashtë fushës së arkitekturës dhe interiorit për të gjithë klientët. My Architect është tashmë një brand i themeluar në vitin 2016 nga arkitekti Mikel Hoxha dhe një grup të rinjsh profesionistë të arkitekturës me ambicje dhe risi në këtë fushë. Ajo vjen me një showroom abazhuresh dhe prodhimin e mobiljeve në dispozicion të projekteve të studios My Architect.

Mjafton të shikoni në rrjetet sociale krijimet e kësaj studio për të kuptuar konceptin unik që sjell për qytetarët.

My Architect është një brand i cili po synon shtrirjen edhe në Europë dhe tashmë janë realitet projektet jashtë vendit si në Belgjikë dhe Zvicër. Kjo studio i përgjigjet çdo kërkese në këtë fushë përtej Shqipërisë.

Ekipi krijon propozime konkrete në bazë të kontekstit dhe kushteve që ofrohen në terren, padyshim duke gërshetuar idetë që ka çdo qytetar për objektin e tij. Ndërthurja e ideve bën që në finale të realizohet punimi i ëndërruar nga klienti.

Misioni: T’i shërbejë sa më mirë klientëve duke dhënë ide gjithmonë në përputhje me atë që pëlqehet nga qytetarët dhe duke e sjellë në mënyrën më të veçantë dhe të personalizuar për gjithsecilin.

Disa nga shërbimet e My Architect:

 • Projektim arkitektonik e inxhinierik
 • Projektim urbanistik
 • Projektim vila individuale dhe komerciale
 • Interior e exterior design
 • Projektim peisazhi
 • Urban design
 • Takim & konsultim
 • Matje, ide & koncept
 • Vizatim & dorëzim
 • Zgjedhje & mbikqyrje
 • Grafik-e arkitekture & 3d 
 • Projektim, arredim, përpunime grafike të projekteve arkitektonike,
 • Vizualizime të imazheve, 2dim+3dim rendera, animacione
 • Dizajn i hapësirave të brendshme
 • Dizajn mobiljesh
 • Mbikqyrje e projektit

Si nis procedura për një projekt?

Rilevimi i terenit është hapi i parë. Matjet në terren duhet të jenë të sakta. Bëhet përzgjedhja e detajeve, modeli dhe lloji i arredimit, cilësia e mobilimit. My Architect prej vitesh operon me kompani prestigjoze që garantojnë siguri dhe cilësi për çdo produkt. Plani arkitektonik në çdo objekt është mjaft i rëndësishëm dhe kryhet me përpikmëri nga stafi. My Architect ju mundëson të dini që në fillim se si do të jetë shtëpia apo biznesi juaj nesër.

My Architect sugjeron por edhe ju dëgjon. Nëse jeni në kërkim të arkitektit të duhur për t’i besuar atë që ju keni në mendje, e sigurt My Architect do të sjellë tek ju më të mirën!

Kujdes!

Një apartament apo biznes sot kërkon investim të madh për arredimin, nëse gjërat i bëni vetë, gabimet mund të jenë jo vetëm zhgenjyese por edhe të kushtueshme. Sot në morinë e materialeve që ofrohen, është e vështirë nëse nuk je profesionist, që të zgjedhësh objektet e duhura që ju shkojnë përshtat. Është një botë komplekse me shumë ngjyra, forma, punime që nësë nuk bëhet kombinimi i duhur, nuk bëjnë efekt edhe sikur të jenë më të shtrenjtat dhe më të kohës. Për t’ju ardhur në ndihmë My Architect ofron vizionin dhe sigurinë për të sjellë tek ju imazhin final, atë që i shkon më së miri objektit tuaj duke kombinuar në mënyrë perfekte komoditetin dhe bukurinë.

Është mjaft e thjeshtë të kontaktoni në studion My Architect. Në rrjetet sociale ose në numrat e telefonit:

Tel: 069 33 02 944 / 069 51 79 779

Email: welcome.myarchitect@gmail.com   info@myarchitect.al

Web: http://www.myarchitect.al/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCivVbXEmLAxv67svs26UwEQ

facebook: https://business.facebook.com/myarchitect.official/?ref=py_c

Instagram: https://www.instagram.com/myarchitect.official/

Behance: https://www.behance.net/myarchitecofficial /ProBizz.al