Nga inxhinierët e software-it deri te menaxherët, ja sa i paguan Tesla punonjësit e saj

Pas vitesh dominimi në tregun e automjeteve elektrike, Tesla ka filluar të përballet me konkurrencën, si nga prodhuesit e njohur të automjeteve, ashtu edhe nga konkurrentët si Lucid dhe Rivian. Por kompania e Elon Musk vazhdon të mbajë një pjesë të konsiderueshme të tregut të automjeteve elektrike, ajo ka një vlerë prej 1 trilion dollarësh pas lajmit për marrëveshjen e saj me Hertz për 100,000 EV Model 3, dhe Musk është personi më i pasur në botë.

Lexo: Tesla arrin për herë të parë vlerën e tregut prej 1 trilion dollarësh

Tesla mbetet i varur nga talenti në të gjithë software-in e tij, zinxhirin e furnizimit dhe departamentet e tjera për ta mbajtur atë në të njëjtin nivel në treg.

Në faqen e saj të karrierës, Tesla ka qindra vende pune të hapura në të gjitha kategoritë si zinxhiri i furnizimit, prodhimi, tarifimi dhe mjedisi, shëndeti dhe siguria, ndër të tjera.

Insider analizoi të dhënat e pagave nga tremujori i katërt i 2020 deri në tremujorin e dytë të 2021 dhe përfaqësojnë një mesatare të rrogës që punonjësit e Tesla paguhen gjatë një viti.

 • Inxhinier i asociuar i prodhimit: $93,983
 • Menaxher i furnizimit botëror: $119,890
 • Inxhinier industrial: $ 100,436
 • Analist logjistike: $85,333
 • Menaxher, mechanical design engineering: $173,200
 • Inxhinier i kontrollit të ecurisë së prodhimit: $110,215
 • Inxhinier i prodhimit: $103,723
 • Inxhinier i dizajnit mekanik: $107,207
 • Inxhinier i një proçesi të caktuar: $99,543
 • Inxhinier i sigurimit të kualitetit: $104,221
 • Analist i lartë: $116,613
 • Inxhinier i lartë i dizajnit elektronik: $131,193
 • Inxhinier i lartë i hardware: $142,342
 • Inxhinier i lartë i kontrollit të ecurisë së prodhimit: $129,587
 • Inxhinier i lartë i prodhimit: $125,020
 • Inxhinier i lartë i dizajnit mekanik: $125,247
 • Inxhinier i lartë i një proçesi të caktuar: $114,531
 • Inxhinier i lartë i aplikimit të software: $139,442
 • Inxhinier i lartë i zhvillimit të software: $148,500
 • Inxhinier i lartë i sigurimit të kualitetit: $139,207
 • Menaxher i lartë i produkteve teknike: $135,807
 • Inxhinier i lartë testues: $124,666
 • Inxhinier i zhvillimit të software: $133,879
 • Inxhinier i lartë software QA: $142,422
 • Inxhinier i dizjanit elektronik i stafit: $161,157
 • Inxhinier i prodhimit i stafit: $150,528
 • Inxhinier i dizajnit mekanik i stafit: $148,620
 • Inxhinier zhvillues i software i stafit: $175,703
 • Menaxher i programit teknik: $120,083
 • Inxhinier testues: $112,272

Burimi: Insider