Njihuni me Hegi Logistics për linjën Turqi – Shqipëri dhe anasjelltas

Hegi Logistic, prej më shumë se 11 vitesh operon në fushën e transportit ndërkombëtar të mallrave, specializuar për linjën Turqi – Shqipëri dhe anasjelltas. 

 Kompania operon çdo ditë të javës me transporte full track dhe grupazh, mjete të plota dhe mallra parcialë, duke iu përgjigjur me përpikmeri çdo kërkese të klientit në kohë reale.

 Hegi Logistics ofron gjithashtu mundësi magazinimi në Turqi. Dy magazina në Stamboll, në pjesën evropiane dhe atë aziatike, në të cilat stafi i kualifikuar shqiptar dhe turk do t’ju asistojë për plotësimin e çdo kërkese tuajën.

Transport ndërkombëtar Turqi – Shqipëri 

Ofrojmë një paketë të plotë shërbimi, që nga furnitori deri në destinacionin e dëshiruar nga klienti. 

Shërbime doganore

Ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti. Transport i shpejtë dhe cilësor, me çmimet më konkuruese në rajon. 

Gjithashtu, Hegi Logistic ofron dhe transport ne vendet e Ballkanit, Itali etj. 

✔Transport mallrash Turqi-Shqipëri dhe anasjelltas

✔Transport mallrash të siguruar

✔Mundësi magazinimi

✔Asistencë

✔Experiencë

✔Garanci

Zgjedhja e kompanisë së duhur të transportit, është rruga drejt suksesit!

Cel:+355 69 55 64 444

Cel:+90 541 587 5103

Web: www.hegilogistics.com

Instagram: hegilogisticsFacebook:  Hegi Logistics

Burimi: https://acp.al/