OROXID®, solucioni i domosdoshëm për shëndetin oral

I vetmi solucion me bazë oksigjeni aktiv i regjistruar në Evropë

Goja jonë mund të ndikohet nga sëmundjet në cilëndo nga zonat që e formojnë atë: dhëmbë, gjuhë, buzë, qiellzë, fyti etj. E rëndësishme për çdo shenjë sëmundje është të trajtohet siç duhet në mënyrë që mos të përkeqësohet më tej.

Higjiena e duhur është thelbësore për të parandaluar së pari prishjen e dhëmbëve dhe sigurisht për të patur një shëndet të plotë. Në cdo hap të shqetësimeve rekomandohet patjetër konsulta me mjekun përkatës por sot kemi të bëjmë fatmirësisht edhe me një  risi në fushën e shëndetit oral dhe estetisë dentale. Një prej tyre është solucioni oral OROXID® i bazuar në përbërje të oksigjenit aktiv, i cili në mënyrë të sigurt arrin rezultate të jashtëzakonshme në fushën e higjienës orale, heqjes së inflamacionit dhe problemeve të tjera në zgavrën e gojës. Hulumtimet tregojnë se përbërësit aktivë të oksigjenit janë të nevojshëm për shëndetin tonë të përgjithshëm, pasi ato na mbrojnë nga sulmi i mikroorganizmave të dëmshëm dhe furnizojnë zonat e prekura me oksigjen dhe i rivendosin ato.

FAKT!

OROXID® është i vetmi solucion oral me bazë oksigjeni aktiv i regjistruar në Evropë si një pajisje mjekësore për parandalimin dhe reduktimin e sëmundjeve periodontale dhe trajtimin e inflamacionit në zgavrën e gojës. Për shkak se nuk përmban alkool dhe klorheksidinë, është i përshtatshëm për përdorim nga të rriturit dhe fëmijët, herë pas here dhe çdo ditë ose përdorim afatgjatë.

Diamond’s Cluster L.L.C. ka përfaqësinë ekskluzive të produkteve OROXID  pë 5 shtete në rajonin e Ballkanit: Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mali i Zi dhe Serbi dhe ofron shërbim për cdo bashkëpunëtorë, klinikë dentare apo qëndër mjekësore që ofron shërbimet e shëndetit oral.

DIAMOND’S CLUSTER NA SHPJEGON SE SI FUNKSIONON OROXID®

OROXID® prezanton një mekanizëm krejtësisht të ri veprimi. Me kontaktin e tretësirës me mukozën e gojës, lirohen përbërje e oksigjenit aktiv, të cilat vërehen si shkumëzim i lehtë. Flluskat aktive të oksigjenit pastrojnë dhe trashin mekanikisht zonat e inflamuara, dhe përmes procesit të oksigjenimit ato ndihmojnë në reduktimin e inflamacionit dhe përshpejtimin e rikuperimit. Tretësira kalon lehtësisht në vende të vështira për t’u arritur nën mishrat e dhëmbëve ose midis dhëmbëve, të cilat nuk mund të arrihen duke përdorur një furçë dhëmbësh. Përveç oksigjenit aktiv, tretësirës i shtohet një përzierje e bimëve – xhenxhefil, kashtë amerikane dhe mirta, e cila plotëson veprimin e përbërjeve aktive të oksigjenit, pengon riprodhimin e baktereve të dëmshme dhe formimin e pllakave.

SI DHE KUR E PËRDORIM OROXID®?

Përfshijeni atë në higjienën e përditshme orale, pasi mund të përdoret gjatë ose pas larjes së dhëmbëve. Në rast të inflamacionit të indeve periodontale, tretësira përdoret dy deri në tre herë në ditë, për qëllime parandaluese dhe për të ruajtur higjenën e mirë orale një herë në ditë.

OROXID® parandalon dhe redukton:

 • mishrat e dhëmbëve të inflamuar, të irrituar, me gjakderdhje;
 • sëmundje periodontale;
 • pllaka në gjuhë dhe dhëmbë;
 • zbardhjen e dhëmbëve (kafe, çaj i vërtetë, zakone të tjera);
 • erën e keqe të gojës;
 • aftën.

OROXID® është një higjienë orale inovative në:

 • mbajtëse dentare;
 • proteza të pjesëshme;
 • implantet dentare;
 • pllakë dentare, ura;
 • dëmtimi i mishrave të dhëmbëve.

OROXID® NË DY VERSIONE FORTE & SENSITIVE

 • Solucioni dhe spreji janë të disponueshme në dy pika të forta. Spreji inovativ (100 ml) synon të lehtësojë transferimin e produktit tek njerëzit që duhet të pastrojnë dhe shpëlajn zgavrën e gojës gjatë ditës: të rinjtë me mbajtëse fikse dentare, personat me erë të keqe të gojës, afta. Sprej është gjithashtu i përshtatshëm për udhëtime ajrore.
 • OROXID® Forte është menduar për higjienë intensive orale dhe trajtimin e problemeve.
 • OROXID® Sensitive është i përshtatshëm për higjienën e përditshme orale dhe mukozën orale më të ndjeshme (tek fëmijët, të moshuarit, pacientët).

Produktet OROXID® gjenden vetëm në dyqanin online  www.diamondscluster.com, ose në faqet e Facebook (@DiamondsCluster) dhe Instagram (Diamonds.Cluster).

E-mail: contact@diamondscluster.com

Tel: +383 (0)45 999 060