Prezantohet Opel Corsa e 2023-it

Lajmi më u fundit nga prodhuesi gjerman i veturave Opel.

Tashmë ka në treg serinë e re të Corsës.

 Motori hibrid i mjetit të vitit 2023  do të jetë 1.2 benzinë me një kapacitet prej 100 dhe 136 kuaj fuqi.

Gjithashtu prodhuesi gjerman pritet të prezantojë edhe modelet elektrike me motor 98 dhe 128 kuaj fuqi .

 Në Corsën e fundit telefonat inteligjente mund të lidhen përmes Android Auto ose Apple CarPlay.