Falë fasules mund të jetoni më gjatë

Fasulja të shton jetën. Në këtë përfundim kanë arritur nutricionistët në Britani. Ajo ka

përfitime shëndetësore, pasi është e pasur me fibra, proteina dhe lëndë ushqyese thelbësore si acidi folik, kaliumi, zinku dhe magnezi.

Një vakt më fasule përvse nuk është e kushtueshëm kontribuon edhe në shtimin e jetës për shkak të dobive shëndetësore që ka .

Konsumimi i fasules mund të ulë edhe rrezikun e sëmundjeve të zemrës, diabetit etc por gjithashtu edhe në rënien në peshë.

Përkthyer dhe përshtatur nga the Sun për Probizz.al