Pse agjentët e pasurive të paluajtshme kanë nevojë për kartvizitat dixhitale GOtaps

Nga Todi Karoli

Kartvizitat dixhitale  mund të jenë një mjet i vlefshëm për agjentët e pasurive të paluajtshme, duke ofruar një alternativë të përshtatshme dhe miqësore me mjedisin ndaj kartave tradicionale të letrës. Këto karta dixhitale mund të ndahen dhe ruhen lehtësisht në një smartphone ose pajisje tjetër, duke i lejuar agjentët të ndajnë shpejt dhe me lehtësi informacionin e tyre të kontaktit me klientët dhe kolegët e mundshëm.

Një nga përfitimet kryesore të kartvizitave dixhital GOtapsështë komoditeti i tyre. Ndryshe nga kartat e letrës, të cilat mund të humbasin ose dëmtohen lehtësisht, kartat dixhitale mund të ruhen lehtësisht në një smartphone ose pajisje tjetër, duke i lejuar agjentët të kenë akses në informacionin e kontaktit të tyre në çdo kohë. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme kur lidheni me rrjete ose marrin pjesë në evente te ndryshme, pasi agjentët mund t’i ndajnë shpejt dhe me lehtësi informacionin e tyre me të tjerët, pa pasur nevojë të shqetësohen për mbajtjen e një grumbulli kartash letre.

Përveç komoditetit të tyre, kartat e biznesit dixhital janë gjithashtu më miqësore me mjedisin sesa kartat tradicionale. Me karta letre, agjentët zakonisht duhet të printojnë sasi të mëdha në mënyrë që të kenë mjaftueshëm në dorë për rrjetëzim dhe ngjarje të tjera. Kjo mund të rezultojë në shumë mbeturina dhe prerje pemesh, pasi shumë nga kartat ka të ngjarë të hidhen ose të humbasin. Me kartat dixhitale, nga ana tjetër, agjentët mund të ndajnë informacionin e tyre në mënyrë elektronike, duke eliminuar nevojën për karta letre dhe duke reduktuar mbetjet. Kompanitë si GOtaps u ofrojnë agjentëve të pasurive të paluajtshme shumë opsione të ndryshme të pajisjeve inteligjente që zëvendësojnë kartat e letrës. Opsionet përfshijnë kartat, etiketat e pasme të telefonit, byrzylyke, mbajtese telefoni, zinxhirët e çelësave dhe më shumë… GOtaps gjithashtu u mundëson agjentëve të brendojne me porosi pajisjet e tyre siç tregohet më poshtë.

 KARTAT DIXHITALE TË BIZNESIT GOTAPS TË PERSONALIZUARA ME POROSI

 Një avantazh tjetër i kartave të biznesit dixhital është aftësia e tyre për të ofruar informacion më të detajuar dhe më të përditësuar sesa kartat tradicionale. Me një kartë letre, një agjent është i kufizuar në sasinë e informacionit që mund të futet në kartë, që shpesh nënkupton lënien jashtë detajeve të rëndësishme si p.sh. faqet e tyre të internetit ose profilet e mediave sociale. Me një kartë dixhitale, nga ana tjetër, agjentët mund të përfshijnë lidhje me praninë e tyre në internet, duke lejuar klientët potencialë të mësojnë lehtësisht më shumë rreth tyre dhe shërbimeve të tyre.

 Kartat dixhitale të biznesit mund të ndihmojnë gjithashtu agjentët e pasurive të paluajtshme të dallohen në një treg të mbushur me njerëz. Kartat tradicionale të biznesit shpesh mund të përzihen dhe të harrohen, por një kartë dixhitale e dizajnuar mirë mund të ndihmojë një agjent të lërë një përshtypje të qëndrueshme. Me një kartë dixhitale, agjentët mund të inkorporojnë markën e tyre dhe të përfshijnë prekje të personalizuara si fotografia e tyre ose një prezantim video, duke i ndihmuar ata të diferencohen nga konkurrenca e tyre.

Si përfundim, kartat e biznesit dixhital mund të jenë një mjet i vlefshëm për agjentë.