Reperja Da Brat bëhet nënë e një djali

49-vjeçare Da Brat ka lindur fëmijën e parë të saj me partneren Jesseca “Judy” Dupart. Djali quhet True Legend Harris-Dupart. “Nuk mund të besoj se atë e linda unë”, tha artistja.

Ndërsa ajo dhe parukierja kishin një “luftë” se kush do të mbante fëmijën e tyre, Da Brat i tha People në atë kohë se Dupart vendosi që ajo “duhet të kishte përvojën”.

Reperja thotë se është “shumë mirënjohëse për një bekim të tillë” duke shtuar se “ky udhëtim ka qenë më i mahnitshëm nga sa mund ta imagjinonim ndonjëherë”.

.