Rumming asistencë për tregje të reja në Greqi dhe më gjerë

Kompania RUMMING Idea, pjesë e grupit RUMMING, ndihmon bizneset shqiptare te eksportojnë ne Greqi  dhe të gjejnë tregje te reja.Misioni i saj eshte te ndihmojmë Bizneset Shqiptare & Kosovare, te zhvillohen në tregje te reja, me hapa te sigurt dhe me sukses. Skuadra e Kompanise RUMMING Idea ka nje përvoje dhe eksperience qe garanton me cilesine e saj suksesin.Si per kompani te medha  dhe per ato te vogla, te cilat kane objektiva të mëdha.Një histori suksesi është Birra Korca  e cila zgjodhi te promovohet ne Pavionin Shqiptar  në panairin Food Expo 2023 , dhe së shpejti do të  filloje eksporte në Greqi.

“Ne e dimë që Gjeografia dhe transporti janë sfidat e para me të cilat mund të duhet të përballeni. Nëse po planifikoni të eksportoni mallrat tuaja në një vend që është shumë larg vendndodhjes suaj, procesi mund të bëhet disi i ndërlikuar. Me përjashtim të kësaj, mënyrat e Pagesës janë shumë të rëndësishme kur bëhet fjalë për tregtinë ndërkombëtare, pasi problemet më të rëndësishme të eksportit vijnë nga një sistem i keq ligjor në një vend apo në një tjetër. Ne jemi njohur me norma të ndryshme ligjore dhe kur bëhet fjalë për probleme të mundshme të eksportit të mallrave, sistemet juridike janë një sistem i rëndësishëm. Kjo gjithashtu nënkupton sistemin e sigurisë së një vendi të caktuar me të cilin dëshironi të tregtoni. Ju duhet të qëndroni të informuar në lidhje me ligjet e qeverisë për sigurinë e mallrave.” Thuhet në faqen zyrtare të Rumming Idea.

Perse duhet te zgjeroni tregun dhe te eksportoni ?

Biznesi ndërkombëtar mund të jetë një hap i shkëlqyeshëm për kompaninë tuaj. Ju do të arrini nivele të reja të zhvillimit profesional dhe do të keni mundësi të reja. Duke marrë parasysh që nuk do të eksportoni vetëm sasi të vogla, do të jeni në gjendje të bëni një fitim të konsiderueshem vetëm me një proces të suksesshëm eksporti. Përveç kësaj arsyeje, eksportimi në tregjet në rritje, ju sjell shumë njohuri gjatë gjithë procesit. Gjithashtu, si biznesmen, ju e dini se sa e rëndësishme është të njiheni jashtë vendit dhe ndikimin që kjo mund të sjellë në kompaninë tuaj. Pasi të identifikoni mënyrat më të mira për të bërë eksport me vendet e huaja, ju jeni në një rrugë të re drejt suksesit. Hapi tjetër është njohja me rregulloret e ndryshme dhe krijimi i kontakteve të vlefshme për t’u mbështetur.

Gjithmonë mbani mend se tregtia ndërkombëtare ka të bëjë me punën ne grup Ju si eksportues do të jeni në të njëjtën skuadër me importuesin dhe qëllimet tuaja do të jenë të bëni fitim duke prezantuar mallrat tuaja në tregun vendas.

Rrjeti RUMMING është i përkushtuar t’ju ndihmojë në mënyrën më të mirë të mundshme për të zhvilluar klientë të rinj, tregje të reja dhe shitje të reja në Greqi, Shqipëri dhe Kosovë me koston më të ulët dhe me rrezik zero!

Kompania  ju ofron pajisje moderne në Athinë, Tiranë dhe Prishtinë si një zyrë përfaqësuese kështu që ju gjithmonë keni një prani dinamike në secilin vend sa herë që keni nevojë për të.

Për më shumë vizitoni:

https://rummingidea.com/sherbimet-tona/?lang=sq

https://rummingidea.com