Samsung bën të mundur përdorimin e Android në iPhone

Samsung lëshoi një veçori të quajtur iTest për të joshur përdoruesit të kalojnë iPhone në Android. Kjo veçori lejon përdoruesit e iPhone të provojnë ndërfaqen mobile (UI) Samsung Galaxy, pa pasur nevojë për një telefon Samsung Android.

Për të provuar këtë veçori të re, përdoruesit e iPhone mund të vizitojnë faqen Samsung iTest në linkun vijues https://itest.nz/ .

Atje, përdoruesit e iPhone thjesht mund të skanojnë kodin QR (QR Code) të disponueshëm për të ekzekutuar funksionin Samsung iTest në pajisjen e tyre iPhone.

Më vonë, Samsung iTest do të shfaqet në ekranin kryesor të iPhone në formën e një aplikacioni. Pasi të klikoni në aplikacionin Samsung iTest, ekrani i iPhone do të ndryshojë automatikisht në ndërfaqen Samsung Galaxy (Android).

Ju do të përjetoni pak si përdorimin e një telefoni Samsung, pa pasur nevojë të ndryshoni pajisjen tuaj,”-tha Samsung në një deklaratë.

Ne nuk mund të kopjojmë çdo funksion, por do të shihni se si ndryshon kur kaloni në një ekran tjetër“,-vazhdoi Samsung.

Siç është mbledhur KompasTekno nga 9To5Mac, e Shtunë (10/4/2021), shfaqja e menusë së mesazhit, thirrjeve telefonike dhe faqes së cilësimeve është saktësisht e njëjtë me atë në Samsung Galaxy.

Në mënyrë indirekte, Samsung duket se prezanton gjithë ndërfaqen e saj te përdoruesit e iPhone. Përveçse synon të ofrojë një përvojë tjetër për përdoruesit e iPhone, Samsung gjithashtu e përdor këtë veçori si një ngjarje promovuese për produktet e tjera të Galaxy, të tilla si TWS Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live dhe ora inteligjente Galaxy Watch 3./ProBizz.al/