Shakira dhe Pique bëjnë “paqe’ një vit pas ndarjes

Duket se tensionet mes Shakires dhe Gerard Pique janë ulur dhe ish cifti po përjetojnë ditë të qeta. Ne një shkrim në revistën “Vanitatis” thuhet se ata janë dakorduar për marrëveshjen e ndarjes. Nuk ka më asnjë diskutim apo problem, shkruhet ne reviste.

Që prej kur konfirmuan ndarjen dyshja ka patur disa takime ku është dashur të marrin  vendime si per vendbanimin i fëmijëve apo për kujdestarinë.