Si quhet tani marrëdhënia e Kylie Jenner dhe Travis Scott

Kylie Jenner dhe Travis Scott po bëjnë atë që është më e mira për familjen e tyre ndërsa vazhdojnë të zhvillojnë marrëdhënien e tyre.

Jenner dhe Scott, të cilët janë prindërit e vajzës 3-vjeçare Stormi Webster, nuk janë në një lidhje, ka treguar një burim për PEOPLE – por dashuria mes tyre nuk humbet.

Ata e duan njëri-tjetrin. Ata kënaqen duke kaluar kohën familjare me Stormin. Të gjithë udhëtojnë së bashku. Kylie dhe Travis gjithashtu kanë netë ku dalin bashkë,”-thotë burimi. “Ata kanë punuar shumë për të krijuar një situatë familjare që është më e mira për ta. Të qenit së bashku 24/7 nuk funksionon, kështu që ata ende kanë shtëpi të ndara“.

Ata nuk janë ekskluzivë, por Kylie nuk po sheh askënd tjetër,”-shton burimi.

Çifti u nda në tetor 2019 pas dy vitesh lidhje, por kanë mbetur miqësorë dhe shpesh kalojnë kohë së bashku pasi janë të dy prindër të Stormit. Jenner, 23 vjeç, më parë ka thënë se ajo dhe Scott, 30 vjeç, janë “si miqtë më të mirë”.

Pas festës së ditëlindjes së Stormi në shkurt, një burim i tha PEOPLE se ndërsa Jenner dhe Scott kalojnë shumë kohë së bashku, ata nuk janë çift.

Travis dhe Kylie janë prindër të shkëlqyeshëm,”-tha burimi në atë kohë. “Ata ndajnë kujdestarinë, por gjithashtu kalojnë shumë kohë së bashku me Stormin.

Burimi: PEOPLE