Sipërmarrësja Sabi Osmani në Startup Grind

Startup Grind Tirana mirëpret me 18 Janar sipërmarrësen seriale, Sabi Osmani.

Në eventin e tij të parë për këtë vit, Startup Grind do të flasë për një rrugëtim të suksesshëm, inovacion dhe fuqizim.

Sabi është CEO & Themeluese e Easy Albania, një biznes revolucionar, që ndryshoi mendësinë e njerëzve rreth tregtisë online dhe krijoji lehtësi në jeten e të gjithëve përmes risive në e-commerce. Easy Albania, është qendra tregtare online që zgjidh nevojat e çdo personi me një klik.

Sabi nuk është e re në fushën e sipërmarrjes. Ajo ka ndërmarrë nisma që në moshë të re, kur vendosi të krijojë një kompani marketingu dhe telemarketingu, e suksesshme për shumë vite.

Sabi ka studiuar Shkenca Sociale në Universitetin e Tiranës dhe studimet Ekonomiks, në Universitetin Bujqësor të Tiranës. Profili social i ka dhënë asaj empati dhe ndjeshmëri për çështjet gjinore, duke lobuar për fuqizimin e grave.

Ajo ka luajtur një rol aktiv në promovimin dhe nxitjen e grave në biznes, duke marrë rolin e drejtores në Global Women Club Shqipëri dhe Kosovë.

Sabi është gjithashtu drejtuese e një biznesi që ofron shërbime BPO dhe kujdes ndaj klientit për kompani të fuqishme në tregun lokal.

Jeni të mirëpritur të regjistroheni në eventin që do të mbahet në Qendrën e Inovacionit Protik me 18 Janar.

Burimi: Business Magazine