Panairi Virtual i Punës dhe Aftësive 2021

Më datë 16 Qershor, Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive me mbeshtetjen e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë dhe Programit Global “Migracion për Zhvillim”, i cili mbështetet nga financohet nga Qeveria Gjermane dhe zbatohet...
spot_img
spot_img