- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Bleres

Si “bli tani, paguaj më vonë” u bë një industri prej 100 miliardë dollarësh

Miliona blerës tani përdorin një shërbim blej tani, paguaj më vonë, ose BNPL, për të financuar blerjet e tyre. Dhe opsionet janë më të...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img