- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Parakrize

Sektorët që po rimëkëmben dhe ata që ende po vuajnë pasojat e pandemisë

Hapja e tregjeve dhe heqja e masave kufizuese kanë ndikuar pozitivisht te shumë sektorë të ekonomisë në Shqipëri, pas bllokimit dhe kushtëzimit të ekonomisë...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img