- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Peshkimi

Zhvillimi i Ekonomisë Blu, Shqipëria kërkon 80 milionë USD borxh tek Banka Botërore

Qeveria shqiptare ka kërkuar një tjetër hua tek Banka Botërore dhe këtë herë nën një projekt për Zhvillimin e Ekonomisë Blu. Bëhet fjalë për një...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img