- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Shkembim

Microsoft: Puna në distancë po e bën produktivitetin dhe inovacionin më të vështirë

Një studim i punonjësve të Microsoft në SHBA arriti në përfundimin se kalimi në mbarë organizatën në punë në distancë në vitin 2020 dëmtoi...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img