- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Shtyrje

Sipërmarrjet kërkojnë shtyrjen e pezullimit të gjobave të fiskalizimit përtej 1 Janarit. Bizneset e vogla ende nuk janë gati

Dhoma Ekonomike e Gruas në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve zhvilloi një sesion informimi për procesin e fiskalizimit dhe sfidat e këtij...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img