- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Vullnet

Nuk do apo nuk mundesh? Motivimi dhe vullneti i lirë

"Marku, një 21-vjeçar inteligjent dhe tërheqës, erdhi të më takonte për një konsultë psikiatrike për të kuptuar pse ai vazhdonte të kishte vështirësi në...

Pse testamentet e Princit Philip do të jenë sekret për 90 vjet

Vullneti i Dukës së Edinburgut do të mbetet sekret për të paktën 90 vjet për të mbrojtur "dinjitetin dhe pozitën" e Mbretëreshës, ka vendosur...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img