Twitter thotë se shërbimet janë ndaluar për disa përdorues

Twitter Inc tha të premten vonë se po punonte për rregullimin e një çështje aksesi pasi mijëra përdorues raportuan probleme me platformën.

Tweets mund të mos ngarkohen për disa prej jush. Ne jemi duke punuar në rregullimin e një problemi dhe së shpejti do të ktheheni në kohë reale,”-tha kompania në një postim (tweet).

Rreth 40,000 përdorues raportuan probleme me platformën e mediave sociale të premten, sipas faqes së internetit të monitorimit të ndërprerjeve Downdetector.com.

Downdetector gjurmon ndërprerjet duke mbledhur raporte të statusit nga një seri burimesh, duke përfshirë gabimet e paraqitura nga përdoruesit në platformën e saj. Ndërprerja mund të ketë prekur një numër më të madh përdoruesish./ProBizz.al/