Varkat e veçanta për turistët në liqenin e Shkodrës

Në liqenin e Shkodrës vizitorët do kenë mundësi të lundrojnë me varka turistike.

Disa foto të modelit të varkave turistike, të cilat së shpejti do të vihen në dispozicion të vizitorëve nga Bashkia e Shkodrës, me mbështetjen e Fondit Shqiptar të Zhvillimit”, shkruan kryeministri Rama në facebook. Shiroka do të jetë një nga tre molet në Liqenin e Shkodrës, ndërsa dy të tjerët në Zogaj dhe në Shkodër.

Molet janë me të gjitha parametrat në funksion të lundrimit në liqen, që shihet edhe si një perspektivë e re turistike mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Ky projekt financuar nga Bashkimi Evropian, përmes Programit IPA Adriatik CBC Itali – Mali i Zi – Shqipëri zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.