Zgjidhni një sy dhe zbuloni diçka interesante për personalitetin tuaj

Për të pasur një raport të saktë në analizimin e vetvetes, përqendrohuni VETËM në energjinë që syri juaj mund të prodhojë (ai që tërheq më shumë syri juaj). Angazhohuni me qetësi ndërsa e ushtroni këtë që të mund të dini një fakt tjetër interesant për personalitetin tuaj.

Zgjedhja NUMËR 1

Ju nuk jeni tip bisedues që do të flisni gjithmonë; më mirë të merrni pjesë në zgjidhjen e problemit të njerëzve sesa të flisni për sfidat tuaja. Ju jeni me besimin se ‘Jeta është e drejtë’, nuk do të ankohesh kurrë për ndonjë rrezik që vjen nga marrëdhëniet në jetë. Ju e shihni jetën si një institucion që rrit aftësinë tuaj mendore, emocionale, sociale në baza ditore.

Zgjedhja NUMËR 2

Ju jeni tipi kureshtar që do të bëni ndonjë pyetje për të kuptuar atë që drejtuesi ka ndërmend të thotë, pasi të jetë bërë inkuizicioni juaj, ju ktheheni në guaskën tuaj ku do të jeni vetëm dhe do të reflektoni. Ju nuk keni frikë – të paktën, kjo është ajo që njerëzit mendojnë për ju.

Zgjedhja NUMËR 3

Vetë lloji juaj është i rrallë, ju jeni të çuditshëm, ashtu siç është dhe shija apo zgjedhja juaj, dhe vetëm pak njerëz janë në nivelin e funksionimit tuaj. Mendimi i njerëzve zakonisht ju duket i çuditshëm dhe ju do të preferonit më shumë mënyrën tuaj sesa të tjerëve. Shumica e veprimeve dhe planeve tuaja të reja vijnë pa përshkrim, prandaj njerëzit ju shohin si të çuditshëm.

Zgjedhja NUMËR 4

Lloji juaj është tip kompleks; i vështirë për t’u kuptuar. Duket sikur as ju vetë nuk e kuptoni veten, gjë që çon në të qenit i varfër në marrjen e vendimeve, dhe mund të keni lehtë lëkundje humori sa hap e mbyll sytë. Njerëzit ju njohin dhe ju pranojnë për atë që jeni.

Zgjedhja NUMËR 5

Lloji juaj është më i ndjeshmi, lehtë mund të lëndoheni ose të ofendoheni nga të tjerët nga asgjëja. Ndoshta kjo është për shkak se ju drejtoheni nga sensin juaj i gjashtë, që ju ndihmon të shihni se çfarë duhet të shihet. Ju mund të qani për të shprehur zemërimin, zhgënjimin tuaj dhe gjithashtu qeshni për të shprehur admirimin, pranimin tuaj ndaj ngjarjeve ose njerëzve – ju zakonisht i jepni gjithçkaje kuptime të thella.

Zgjedhja NUMËR 6

Lloji juaj është i bllokuar nga kujtimet e padëshiruara të së kaluarës, ju banoni, jetoni më shumë në të kaluarën dhe kjo ndikon në mendimet dhe veprimet tuaja. Shumë plagë të kohëve të vjetra që nuk do t’ua thonit njerëzve ende po ju hanë. Sidoqoftë, përballja vetëm me ato gjëra ju bën më të fortë dhe të gatshëm për të marrë përsipër gjithçka. Kështu, ndjenja e përgjegjësisë është gjithmonë me ju.

Zgjedhja NUMËR 7

Vetë lloji juaj ka një tipar të veçantë të quajtur Përshtatshmëria – kjo mat nivelin tuaj të pjekurisë në njohuritë e jetës, ju jeni gjithmonë të vetëdijshëm për atë që veprimet tuaja negative do t’u shkaktonin të tjerëve, kështu që do të bënit mirë me qëllim sepse nuk doni të lëndoni të tjerët. Ju jeni një individ i mirë dhe i ndershëm. Ju përshtateni me situatat dhe ankoheni më pak, keni tolerancë zero ndaj padrejtësisë.

Zgjedhja NUMËR 8

Lloji juaj shpreh dhe shfaq zjarrin në çfarëdo që bëni. Ju ndjeheni plot energji dhe kënaqësi pavarësisht se çfarë po bëni. Në vendin tuaj të punës, ju vendosni një standard për të tjerët duke u bërë një pikë referimi. Gjithmonë aktiv, megjithëse i nxehtë – asgjë nuk do t’ju ngadalësonte.

Zgjedhja NUMËR 9

Lloji juaj është i parashikueshëm, njerëzit kurrë nuk dyshojnë se kush jeni – një besnik apo tradhtar. Dhe gjithashtu mund të dini kush është kush. Shumë njerëz ju kërkojnë dhe do të vinin tek ju për këshillat tuaja. Ju jeni paqësor dhe gjithmonë gëzoni paqe./ProBizz.al/