6 shenjat e horoskopit që e urrejnë ndryshimin

Disa njerëz nuk ia dalin mirë me ndryshimin. Atyre nuk u pëlqen kur ndryshojnë rrethinat e tyre, puna e tyre apo edhe njerëzit përreth tyre. Ata madje mund të mos jenë të kënaqur me ndryshimin e tyre.

Sipas astrologjisë, mund të ketë disa pika në grafikun tuaj të lindjes që ju bëjnë një nga shenjat e zodiakut që e urrejnë ndryshimin.

Në astrologji, ka shenja fikse që njihen për rezistencën e tyre ndaj ndryshimeve, si dhe shenja të Tokës që kanë një tendencë për të qenë goxha jofleksibël.

Nëse jeni një nga këto shenja, mbani mend se ndryshimi është i mirë dhe nëse nuk e kemi atë, ne ngecim dhe ndalojmë së rrituri. Të kesh një qëndrim të mirë është thelbësore. Nëse e përqafoni dhe nuk i rezistoni, jeta juaj do të përmirësohet. Mund të duket si një rrezik, por përfitimet e ndryshimit do të përmirësojnë jetën tuaj.

6 Shenjat e Zodiakut që e urrejnë ndryshimin

  1. Demi (20 Prill – 20 Maj)

Si një shenjë fikse dhe e tokës, Demi e urren ndryshimin më shumë se çdo shenjë tjetër e zodiakut.

Demi e di se nuk mund të kontrollojë çdo gjë, por kjo nuk do të thotë se ata janë në rregull me ndryshimin që u shtyhet mbi ta. Ata janë kokëfortë dhe nëse duhet të ndodhë një ndryshim, ata preferojnë që ai të vijë në pjesë të vogla në rritje.

Atyre u pëlqen të ndihen sikur e kanë kontrollin dhe kur ndodh një ndryshim i papritur, ndihen të humbur.

Demi mund të mos shprehë drejtpërdrejt se si ata nuk e pëlqejnë ndryshimin dhe mund të duken në rregull me të, por e vërteta është se ai i streson ata.

  1. Luani (23 korrik – 22 gusht)

Një arsye pse Luanët janë liderë është se jo vetëm që janë shpesh në krye, por janë të mirë në kontrollin. Pasi të kenë formuar një opinion, si shenja fikse, Luanët priren të qëndrojnë pas tij dhe duhen shumë prova dhe argumente për të ndryshuar mendjen e tyre, madje as atëherë.

Luanët pëlqejnë oraret dhe gjërat dhe njerëzit të jenë në kohë. Mos e ndërroni vendin e takimit në minutën e fundit, nëse nuk doni të mërzitni Luanin. Ata mund të jenë jo fleksibël, edhe kur do t’u bënte dobi të jenë më të adaptueshëm. Luanët mund të mos e pëlqejnë ndryshimin, por e detyrojnë veten ta pranojnë me hijeshi.

  1. Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Ujori është një shenjë fikse që është në rregull me fillimin e ndryshimeve – por kjo nuk do të thotë se ata e pëlqejnë kur nuk ka të bëjë me ta.

Ata kanë të bëjnë me teknologjinë më të fundit dhe mënyra më të mira për të bërë gjërat. Ata pëlqejnë përparimin, por ajo që nuk u pëlqen është një ndryshim që vjen nga kaosi ose ka efekte negative.

Ata do të jenë personi i parë në radhë duke pritur për iPhone-in e ri, por vazhdojnë të jetojnë në apartamentin e tyre të vjetër të kolegjit edhe kur mund të përballojnë diçka në një lagje më të mirë. Ujorët pëlqejnë atë që u pëlqen dhe nuk janë të interesuar të ndryshojnë gjërat.

  1. Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Virgjëresha e di se ndryshimi është i pashmangshëm dhe vlerëson atë që mund të mësohet prej tij. Statusi i tyre si shenjë e Tokës vjen kur Virgjëresha analizon se çfarë e krijoi ndryshimin, pasojat e ndryshimit dhe çfarë mund ta kishte penguar ndryshimin.

Ndryshimi e trondit Virgjëreshën në mënyra që ata jo gjithmonë i vlerësojnë. Virgjëreshat i bëjnë gjërat saktësisht dhe kanë ardhur sipas metodave të tyre përmes provave dhe gabimeve. Në kohën kur i kanë gjërat ashtu siç i pëlqejnë, nuk ndiejnë nevojën për t’i ndryshuar ato. Nëse funksionon, pse ta ndryshoni atë?

  1. Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Shenja e Tokës Bricjapi pëlqen që gjërat të jenë në rregull dhe të rregulluara. Ndryshimi nuk është i tillë; është i çrregullt, i rastësishëm dhe i ndërlikuar dhe kjo i shkakton Bricjapit shumë shqetësim. Nëse ndodh diçka katastrofike dhe u detyrohet ndryshimi, ata ndihen sikur gjithçka është e pamenaxhueshme dhe mund të mos dinë çfarë të bëjnë.

Bricjapëve nuk u pëlqen të ndihen të papërgatitur ose me mungesë të një grupi aftësish specifike. Ata duan të kursejnë ditën, por nuk janë gjithmonë në gjendje ta bëjnë këtë kur përfshihet ndryshimi.

  1. Dashi (21 Mars – 19 Prill)

Ju mund të mendoni se një shenjë që është kaq impulsive dhe e gatshme për të marrë rreziqe do të ishte mirë me ndryshimin, por kjo nuk është gjithmonë rasti me Dashin. Edhe pse as një shenjë fikse dhe as e tokës, ata kanë nevojë për një zonë rehatie dhe një themel të fortë që do t’i mbështesë kur bëjnë diçka të rrezikshme.

Dashi është mjaft i mirë me ndryshime pozitive si një fëmijë i ri ose një promovim në punë, por ndryshimi negativ nuk është bllokimi i tyre. I streson ata dhe i bën të ndihen të pafuqishëm dhe të çekuilibruar.

Nëse diçka e tmerrshme ndodh politikisht, ose një fatkeqësi natyrore, ose një sëmundje, dhe Dashi nuk mund të bëjë asgjë, ata do të duhet të bëjnë diçka aktive ose sociale ose do të bëhen vetëshkatërrues.

Burimi: Your Tango