Afati i fundit për të aplikuar për Innobooster po afron

Innobooster është një program 4-javor online, që përbëhet nga 6 seminare dhe 2 seanca praktike mentorimi, duke u fokusuar në mbledhjen e fondeve dhe shitjet. Innobooster është në kërkim të 15 startup-eve të teknologjisë.

Në këtë event ju do të gjeni:

  1. Sfidat e hyrjes në tregun ndërkombëtar, me Gergő Gulyás IMC.
  2. Analiza e konkurrencës dhe burimet e avantazhit konkurrues, me Marina Marynkevych
  3. Kërkimi i shitjeve B2B, me Tamas Szeker
  4. Marketing, komunikim dhe mesazhe, me Marina Marynkevych
  5. Mbledhja e fondeve – Kuptimi i botës së VC, me Elena Malitskaya, ACCA, (Olena Malytska)
  6. Ndërtimi i një Pitch Deck & Pitching Teknika, me Sana Ross

Për të prezantuar programin dhe për të shpjeguar sfidat dhe mundësitë aktuale në ekosistem, janë organizuar katër sesione ndërgjegjësimi, të cilat mund t’i rishikoni këtu – https://lnkd.in/e_VHyvqJ

Programi organizohet në partneritet me Wolves Summit dhe ISE Accelerator & Venture Capital Firm Startup Campus DEX Innovation Center (DEX IC) 🚀.

– Projekti është bashkëfinancuar nga qeveritë e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë, përmes Granteve të Vishegradit nga Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit. Misioni i fondit është të avancojë idetë për bashkëpunim të qëndrueshëm rajonal në Evropën Qendrore.

Me afrimin e afatit të aplikimit (këtë të diel, më 19 mars), janë ende duke e promovuar në mënyrë aktive programin dhe duke kërkuar mbështetjen e partnerëve.

Burimi: Business Magazine