Aktori Clooney shet vilën e tij në Itali

Një nga shtëpitë më të bukura buzë liqenit të Komo-s në Itali tashmë është shitur. Bëhet fjalë për vilën e aktorit hollivudian George Clooney .

Mediat fqinje shkruajnë se ai ka shitur shtëpinë e tij për një vlerë 100 milionë euro. Mësohet se aktori qëndronte gjatë verës tek kjo rezidencë pasi shijonte liqenin dhe qetësine që të ofronte ambjenti përreth.