Apple vonon fillimin e shërbimit të abonimit në podcast deri në qershor

Apple Inc po vonon fillimin e një shërbimi abonimi në “podcast” deri në qershor, pasi disa krijues podcast kishin probleme me vonesat në shfaqjet e tyre pasi i ngarkonin, sipas një emaili të parë nga Reuters.

Apple në prill tha se po prezantonte një shërbim që do të linte krijuesit e podcastit të ngarkonin shfaqjet e tyre, ndërkohë që Apple do të mbante një komision prej 30% në vitin e parë të një abonimi dhe më pas do të ulte komisionet në 15%, të ngjashme me App Store-in e saj.

Fillimisht shërbimi ishte planifikuar të fillonte këtë muaj.

Burimi: Reuters