Armani kthehet në audiencat e drejtpërdrejta të sfilatave

Më shumë se një vit pasi kaloi në shfaqje virtuale, shtëpia italiane e modës Armani njoftoi të enjten kthimin e audiencës drejtpërdrejt, duke filluar me koleksionin e saj për burra Pranverë/Verë muajin tjetër.

Shfaqja e Giorgio Armani më 21 qershor do të zhvillohet në Milano, ndërsa më 6 korrik, sfilata e Giorgio Armani Prive do të mbahet në ambasadën italiane gjatë Paris Fashion Show për Haute Couture.

Kthimi në frekuentimin e drejtpërdrejtë është vendosur pas përmirësimit të përgjithshëm aktual në shëndetin publik në lidhje me pandeminë,”-njoftoi grupi.

Ai paralajmëroi se planet e tij mund të ndryshonin ende, në varësi të shkallës së infeksioneve të koronavirusit që po ecnin përpara.

Organizimi i shfaqjeve do të jetë në përputhje me distancën dhe rregullat e sigurisë të kërkuara nga ligji dhe mbajtja aktuale e ngjarjeve, në çdo rast, do të jetë e kushtëzuar nga evolucioni i pandemisë,” shtoi grupi.

Armani është marka e parë e madhe italiane që njofton rifillimin e audiencës drejtpërdrejt, ashtu siç ishte gjithashtu e para që hoqi dorë prej tyre në shkurt të vitit 2020 pasi koronavirusi përfshiu për herë të parë Italinë.

Burimi: Fashion United