BILLION G&G GROUP, ZGJEDHJA E DUHUR PËR TRAJTIMIN E PRONËS SUAJ

DCIM100MEDIADJI_0758.JPG

Nëse keni prona që doni t’i shisni, blini, merrni apo jepni me qira, stafi profesional i Billion G&G Group do t’ju vijë në ndihmë menjëherë me shërbimin e shpejtë dhe korrekt. Billion G&G Group ka një reputacion të shkëlqyer në treg sa i përket trajtimit të pronës suaj, duke i dhënë vlerën që meriton dhe zgjidhjen e duhur për çdo klient.

Eksperienca e gjatë në këtë fushë edhe jashtë Shqipërisë, bën që ekipi i Billion G&G Group të jetë një ndërmjetës i rëndësishëm për të përmbushur nevojat tuaja, duke negociuar mes palëve për opsionet më të mira në treg.

Tashmë Billion G&G Group liston një sërë pronash në dispozicion të klientëvë, të gjitha konform ligjeve dhe të rregullta, duke dhënë siguri maksimale dhe të garantuar për cdo marrëveshje. Shumë negociata janë kryer me sukses dhe shumë të tjera janë në proces, falë besimit që kanë qytetarët tani tek ekipi profesional i Billion G&G Group.


Misioni ynë është të modernizojmë dhe përparojmë përvojën e blerjes dhe shitjes së pasurive të patundshme duke kultivuar një frymë bashkëpunimi, inovacioni dhe integriteti. Kompania nxit një kulturë të partneritetit në të cilin të gjithë klientët dhe pronarët përfaqësohen në një mjedis bashkëpunimi nga të gjithë agjentët e saj, duke siguruar që klientët dhe pasuritë të kenë avantazh konkurrues. Jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj.”- shprehen përfaqësues të Billion G&G Group.

Kompania ofron ndërmjetësim përgjatë procesit të shitjes, blerjes, marrjes apo dhënies me qera të pronës, asistencë juridike dhe ligjore dhe konsulencë në fushën e investimeve.

Për të marrë më shumë informacione rreth pronave komerciale dhe rezidenciale që disponon Billion G&G Group janë vënë në dispozicion të gjitha format e komunikimit.

Website: https://billionrealty.al/

Cel: +355692033500