Bio Life Beauty Village, oazi i bukurisë

Bio Life Beauty Village është kompania aktive në treg prej 14 vitesh, një ndër distributorët më të mëdhenj të produkteve profesionale kozmetike. Lindur si “kompania e parukierit”, janë e vetmja kompani pa një dyqan shitje për klientin final, me një qëllim të vetëm, respektimin dhe mbrojtjen e fokusit të tyre kryesor, parukierin. Parukierë të shumtë trajnohen nga Bio Life Beauty Village në koloroimetri, make up, stilime nusesh, prerje etj.

Ambientet e salloneve të bukurisë apo estetikave marrin një ngjyrë tërësisht të veçantë pas projektimit nga arkitektët italianë dhe arredimit apo zbatimit të tyre nga vetë Bio Life Beauty Village në bashkëpunim me Maletti Group, kompania lider në arredimin e salloneve të bukurisë që nga viti 1936, duke krijuar mjedise mëse mikpritëse për klientët.

Duke dashur cilësinë dhe profesionalizmin, Bio Life Beauty Village ka zgjedhur të sjellë në treg markat më të mira për sa i përket fushës së kozmetikës dhe arredimit të salloneve të bukurisë, siç janë:

  1. Itely Hairfashion, marka lider në prodhimin e bojës, produkteve të stilimit dhe kujdesit për flokët, ndodhet në Milano.
  2. Maletti Group, i gjendur në Reggio Emiglia, operon që në vitin 1936 dhe është lider në arredimin e salloneve të bukurisë. Eksperimentoi dhe dizenjoi i pari mjaft pajisje dhe produkte kozmetike.
  3. Nilo Spa, lider në arredimin e estetikave dhe spa, me një gamë të gjerë pajisjesh, ka mobiluar disa nga qendrat më të mira të bukurisë, spa dhe hotelet në të gjithë botën. Ndodhet në Reggio Emiglia.
  4. FKF, e gjendur në Brescia është marka që ka projektuar dhe prodhuar tharëse flokësh profesionale për mbi 25 vite, e lidhur rreptësisht me filozofinë italiane të një prodhimi tradicional të saktë dhe pasionant.
  5. Biacre është një markë lider në prodhimin e pajisjeve stiluese të flokut para krehjes dhe gjendet në Firenze.
  6. Revivre, marka lider në prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve kozmetike dhe profesionale për kujdesin e flokëve. Gjendet në Milano dhe operon prej më shumë se 40 vitesh.
  7. One way është marka lider në prodhimin e pajisjeve të stilimit të flokut, si piaster apo mashë. Ndodhet në Firenze.
  8. Acca Kappa, një ndër market më të vjetra në botë, që nga viti 1869, historike e përsosmërisë në krijimin e aromave, furçave profesionale dhe produkteve të kujdesit dhe mirëqenies së trupit, ndodhet në Treviso.
  9. Giambertone, me mbi 120 vite përvojë në industri, është një nga kompanitë më krijuese dhe më të përparuara në produktet dhe shërbimet profesionale për parukierët, si në përpunimin e flokut extension.

Bio Life Beauty Village, një oaz i bukurisë në internet i krijuar posaçërisht në mënyrë që faqja juaj e re e kozmetikës të mund të marrë frymën e të gjithëve./ProBizz.al/