Bitcoin bie me 7.4% në 18,915 dollarë

Bitcoin ra me 7,46% në 18,915,29 dollarë në orën 15:59 GMT të shtunën, duke humbur 1,525,41 dollarë nga mbyllja e mëparshme.

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, është ulur 60.8% nga niveli më i lartë i vitit prej 48,234 dollarësh më 28 mars.

Ether, monedha e lidhur me rrjetin e blockchain ethereum, ra 8,84% në 988,52 dollarë të shtunën, duke humbur 95,9 dollarë nga mbyllja e mëparshme.

Burimi: Reuters