Bitcoin rritet përsëri mbi 50,000 dollarë

Bitcoin u rrit 0.49% në 50,188.4 dollarë në 10:04 GMT të dielën, duke shtuar 245.24 dollarë në mbylljen e tij të mëparshme.

Kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë është rritur 81% nga niveli më i ulët i këtij viti prej 27,734 dollarë më 4 janar.

Ether, monedha e lidhur me rrjetin blockchain ethereum, u rrit 1.16% në 3,932.07 dollarë të dielën, duke shtuar 44.97 dollarë në mbylljen e saj të mëparshme.

Burimi: Reuters