Rolls-Royce krijon ‘objektin më të rafinuar për piknik në Tokë’

Një Rolls-Royce i konvertueshëm me një kuvertë mbrapa që hapet për të zbuluar tavolina kokteje, frigoriferë për shampanjë dhe një ombrellë që përputhet me...
spot_img
spot_img