CEO i TikTok zbulon se fëmijët e tij nuk përdorin platformën e mediave sociale

Shou Zi Chew, CEO i TikTok dhe sipërmarrësi nga Singapori, ka zbuluar në një intervistë se fëmijët e tij nuk përdorin platformën e mediave sociale.

Chew tha se dy fëmijët e tij, të cilët janë tetë dhe gjashtë vjeç, ishin shumë të vegjël për platformën.

“TikTok këtu në SHBA nëse jeni nën moshën 13 vjeç, ju merrni një version shumë të kufizuar të tij dhe në shumë vende të tjera në mbarë botën. Ne nuk i lejojmë përdoruesit që janë nën 13 vjeç të kenë platformën”, tha ai.

Chew tha gjithashtu se ishte një kërkesë ligjore që fëmijët nën moshën 13 vjeç duhet të kenë një aplikacion të ndryshëm në mënyrë efektive. Ai gjithashtu zbuloi se nuk do ta kufizonte kufizimin në mënyrë që fëmijët të kishin akses në TikTok.

Mosha minimale për një përdorues të TikTok është 13 vjeç, por nuk ka asnjë mjet verifikimi të moshës kur përdoruesit e rinj regjistrohen.

Burimi: Sunday World