Harku i Triumfit, reflektim i luftës së madhe të dashurisë kundër konflikteve, urrejtjes dhe hakmarrjes

Harku i Triumfit është padyshim nga monumentet më të mëdhenj që reflekton luftën e madhe të dashurisë kundër konflikteve, urrejtjes, hakmarrjes e gjendjes mjerane të njerëzimit. I mbushur me kontraste të situatave dhe personazheve ky libër pasqyron njëkohësisht gjendjen se deri ku mund të arrijë qenia njerëzore.

Një mjek i talentuar pa atdhe, ku diku quhet tradhtar, e diku i huaj, ku punon në emër të dikujt tjetër për arsye identiteti. I udhëhequr nga arsyeja e ftohtë dhe i mbushur me urrejtje ne pragun e një lufte që thaujse ka filluar, ai rigjen dashurinë.

Xhoana një grua e cila e do shumë jetën niset në dëshpërim e lart të vetvritet.

Një takim i tyre ndryshon rrjedhën e jetës të secilit prej tyre.

Një roman që ka fuqinë të mbajë të lidhur në çdo rresht.

Nuk është i zymtë, thjesht mahnitës.

Autor: Adriatik Kurtitregtar i librit online dhe dashamirës i librit