Dhe pas kërcënimesh akoma në shoqërinë e njëri-tjetrit

Atdhe Xharavina, ish-konkurrent i ‘Përputhen’ tregoi para largimit nga programi se ka marrë mesazhe e telefonata kërcënuese që i thonin të rrinin larg Sarës. Kështu ai e akuzoi atë për marrëdhënie jashtë emisionit, por ajo u shpreh se nuk e dinte për kë bëhej fjalë dhe të mos fliste pa pasur prova.

Por dhe pas gjithë zënkave dhe përplasjeve që kanë pasur, ajo çka na bën më shumë përshtypje është se ata qëndrojnë akoma në shoqërinë e njëri-tjetrit. 

Elvisi, gjithashtu ish-konkurrent i ‘Përputhen’, ka shpërndarë në Instagram një video në të cilën shihet në një club me Atdheun. Por në një moment në video shfaqet dhe Sara. Në tavolinën ku ata qëndronin nuk mungonte as Andi.

Duket qartë se marrëdhëniet e tyre në ekran ndryshojnë drastikisht nga marrëdhëniet e tyre në jetën reale. Bazuar në “rregullat” e emisionit, nuk e dimë si do justifikohen kësaj here./ProBizz.al/