Kush është personazhi i famshëm më me stil sipas Lori Hoxhës

Një ndër blogeret që ndiqet më shumë në Shqipëri është Lori Hoxha. Asaj i drejtojnë ndjekësit e saj vazhdimisht pyetje duke i kërkjar gjithashtu dhe këshilla për sa i përket kujdesit për bukurinë dhe modës.

Kësaj here asaj i drejtuan pyetjen se cilën prej vajzave të famshme e veçon si më stil.

Ajo tha emrin e Loredanës dhe kishte disa fjalë për të. 

Ka një përpjekje në përgjithësi, megjithatë unë pëlqej vërtetë Loredanën. Nuk përpiqet shumë, por sërish duket një bombë”,- tha Lori.

Loredana e ripostoi InstaStoryn e saj dve ia ktheu duke shkruajtur: “Të dua!”. Duket se ato të dyja i paskan marrëdhëniet e mira me njëra-tjetrën./ProBizz.al/