Emri më i ri në treg sjell projektin e tij “AMG”

Emri më i ri në tregun muzikor është Ever B. Ai ka tërhequr publikun që në daljet e tij të para dhe duket që është tepër premtues për skenën muzikore.

Kënga e tij më e re është “AMG”, për të cilën Ever B Së bashkëpunoi me producentët Rzon dhe Arleen. Artisti u kujdes shumë personalisht për krijimin e projektit të tij të ri. 

Këngën dhe videoklipin e tij mund ta ndiqni më poshtë. /ProBizz.al/