Gerard Pique me pushime në Kroaci

Gerard Pique dhe e dashura e tij ndodhen pranë Shqipërisë . Ata janë me pushime në Dubrovnik dhe bashkë me të janë edhe familjarët e Pique.

Media spanjolle i kanë konsideruar këto pushime si vendimtare për to pasi kohët e fundit janë përfshirë në shumë konflikte më ish-partneren e Pique-s, Shakira.

 Një arratisje paqësore në Kroaci u dha atyre një pushim shumë të nevojshëm dhe një mundësi për të rifituar shpirtrat e tyre në shoqërinë e të dashurit të tyre , shkruan “Lecturas”.