Hylli i Dritës, agroturizmi me specialitetet tradicionale të Lezhës

Vetem 20 km larg bregdetit të Shëngjinit, në fshatin Troshan të Lezhës gjendet agroturizmi “Hylli I Dritës”.

Vendi ideal për të kaluar momente të bukura me të dashurit tuaj në cdo stinë të vitit ku natyra dhe gjelbërimi janë karakteristike në këtë zonë për shkak të hapësirës kodrinore në të cilën ndodhet ky agroturizëm.

HYLLI I DRITËS e nisi veprimtarinë e tij në vitin 2014 dhe sot është nga agroturizmet më të pelqyer. Kjo pasi prej vitesh ofron shërbim të vecantë, akomodim dhe ushqime cilësore dhe tradicionale të zonës.

Ushqimet prodhohen në fermën e vetë agroturizmit ose në ferma që punojnë në bashkëpunim me to.

Produktet tipike që ofron Hhylli i Dritës janë të shumta dhe të vecanta ku ndër to përmendim qingjin në hell, rosë në qymlek, pulë me perime, qullë, oriz, të cilat janë specialitete të këtij agroturizmi.

Gjithashtu mund të akomodoheni në hotel ku qëndrimi në ballkon është një lis për syrin tuaj ku mund të shihni fushën Zadrima dhe të shijoni pamjet magjepsëse të zonës të cilat përcjellin relaks dhe qetësi.

/Probizz/