Kanye West braktis rezidencën në Malibu

Kanye West nuk dëshiron të jetojë më në rezidencën e tij në Malibu, por është zhvendosur në një apartament ku paguan 20,000 dollarë në muaj.

Këngëtari së bashku me gruan e tij Bianca Sensori jetojnë në West Hollyëood e cila konsiderohet ënddrra e çdo arkitekti.

 Brenda shtëpisë ku jeton çifti ka një pishinë, kinema private, bar dhe shërbim 24-orësh. Ndërsa për momentin rezidenca prej 57  milionë dolarësh që West bleu në Malibu është bosh.