Ksamili shfaqet në Times Square, New York

Ksamili është shfaqur edhe në Times Square në New York duke përcjellë pamjet magjepsëse të bregdetit shqiptar dhe jo vetëm.

Një nga zonat bregdetare më jugore të vendit tonë, Ksamili është një ndër destinaionet që nga mediat e huaja është cilësuar si ‘Maldivet e Europës’.

Kujtojmë që Shqipëria është kthyer gjithnje e më shumë në një atraksion turistik duke përthithur mijëra turistë çdo vit.