Kujdesi për veten është disiplinë, “Aure Estetica” është privilegj

Nuk ndodh shpesh që të rinjtë që rriten profesionalisht jashtë Shqipërisë, të kthehen në vend dhe të investojnë në vendin e tyre për të sjellë modelin më të mirë për t’i shërbyer qytetarëve këtu.

Mund të duket e çuditshme dhe e pabesueshme, por kjo është historia e Aurelda Ujkaj e cila pas plot 14 viteve studim dhe punë në Itali, ka vendosur të kthehet në Tiranë për të shpalosur këtu talentin e saj.

Sot ajo gëzon qëndrën e saj estetike “Aure Estetica” në rrugën e Dibrës në Tiranë, me pajisjet më të mira në fushën e bukurisë për t’i shërbyer më së miri klientëve.

Për Probizz.al ajo tregon pak rreth eksperiencës në Itali dhe vendimit për t’u kthyer në Shqipëri.

“Kam vendosur që pas 14 vitesh që jetoj në Itali të hap një qendër timen “Aure Estetica” këtu në Shqipëri. Atje kam punuar si estetiste, kam mbaruar edhe shkollën atje, të gjitha gjërat, diplomën, marketing, në Perugia, Milano, Firenze i kam ndjek që të gjitha studimet dhe ëndrra ime si cdo estetiste që vazhdon të ndjekë studimet ishte që të hapja një qendër komplet timen. Lind pyetja përse nuk e hapa në Itali. Unë vendosa ta hapja në Shqipëri sepse siç është ajo thënia: “Guri i rëndë peshon në vend të vend.” – shprehet Aurelda.

Aurelda Ujkaj, sipërmarrëse e “Aure Estetica”

Sic e dimë në Tiranë gjenden shumë qendra të tilla dhe natyrshëm lind pyetja, ku dallon “AURE ESTETICA” nga të tjerat. Aurelda i mëshon shumë përkushtimit në shërbim dhe patjetër cilësisë së produkteve. Asnjë produkt nuk përdoret nga ajo tek klientet pa e studiuar mirë përbërjen, efektin dhe ndikimin në lëkurë. Ajo është një eksperte e mirëfilltë në këtë fushë.

“Këtu ka shumë qendra estetike, i kam parë dhe kam vizituar disa qendra, më shumë për të pasur atë konceptin me cfarë punojnë më shumë tek produktet. Unë luftoj tek produktet sepse përvecse kam punuar, unë kam studiuar dhe incin e produkteve, atë me cfarë përbëhen produktet dhe unë nuk e blej një produkt para se ta provoj dhe para se ta lexoj dhe të shikoj se cfarë ka brenda sepse unë kam studiuar shumë lëkurën dhe tipin e lëkurës tek klienti dhe që ti trajtoj ato unë dua të di sesi janë të përbëra dhe sesi mund t’i përmirësoj sepse tek qendra ime kush të vijë të jetë i sigurtë që do të dali më mirë dmth, do të përmirësojmë cdo gjë. Pastaj është edhe dashuria që kam për këtë punë. Unë edhe po të punoj 20 orë unë nuk e ndjej fare sepse kam shumë qejf që të prezantoj dashurinë time, talentin tim dhe cdo gjë tek klientet e mia dhe kur shikoj që ato janë të kënaqura, duhet të jem më shumë e kënaqur unë që ato janë mirë sesa ato vetë.”– shprehet Aurelda.

Në një ambjent tërësisht komod, të pastër dhe me pajisjet moderne do të merrni shërbimin e duhur për trajtime trupi dhe fytyre. Përveç profesionalizmit të lartë që gëzon Aurelda, aty do të gjeni një vajzë me shpirt të qeshur, që e bën punën me përkushtim dhe që nuk reflekton kurrë lodhje, por vetëm buzëqeshje dhe interes për të shpjeguar me detajë cdo teknikë që aplikon. E ka pasion dhe e bën me dashuri këtë punë, kjo është zanafilla e mjeshtërisë së saj.

Disa nga shërbimet që mund të përmedin tek “AURE ESTETICA” janë: trajtime trupi; masazhe të ndryshme, trajtime fytyre, masazh lifting i fytyrës, pedikyr kurativ & estetik, punime të thonjëve, depilim etj. Kontaktoni në Instagram tek @aure_esteticaa dhe do të kuptoni diferencën e shërbimit.