Kur ndryshon ora në 2021? Ja kur duhet t’i ktheni akrepat e orës mbrapa

Kohës së ruajtjes së ditës po i vjen fundi, që do të thotë se do të kthejmë orët një orë pas dhe të shtojmë gjumin.

Ndryshimi i orës këtë vit ndodh të dielën, më 31 tetor në orën 03:00, duke u kthyer përsëri në orën2 të mëngjesit.

E mira është se ka më shumë gjumë për ne. E keqja është se do të errësohet më herët gjatë ditës. Drita e ditës do të shkurtohet çdo ditë deri në solsticin e dimrit më 21 dhjetor.

Burimi: USA Today