Mamston F1 PINK, hibrid i domates në shumë vende të botës, në Shqipëri ekskluzivitet i Lila SHPK

Mamston F1 PINK është hibrid dominant i domates në shumë vende të botës si Turqi, Rumani, Bullgari, Portugali etj.

Në Shqipëri këtë hibrid unik nga Syngenta e sjell ekskluzivisht kompania Lila Shpk.

Mamston F1 PINK është ideale për çdo fermer; është bimë e fuqishme dhe rezistente nga sëmundjet, siguron prodhimtari uniform dhe të lartë, sjell frut të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj transporteve.

Po ashtu Mamston F1 PINK është ideal për tregun e brendshëm dhe gjithashtu për tregun e jashtëm pasi ka kërkesë të lartë nga eksporti.

Fermerët që prej vitesh mbjellin këtë hibrid; thonë se kërkesa e lartë nga jashtë; bën që të vazhdojnë të kultivojnë këtë hibrid me cilësi dhe prodhimtari të lartë.

E cilësuar si domate e pa konkurueshme Mamston F1 ja arrin të përmbushë kërkesat e fermerit dhe kërkesat e eksportuesit pasi gëzon edhe çmim më të lartë në treg e për rrjedhojë fitime më të larta.