Mbroni biznesin tuaj nga krimi kibernetik

Në vitin 2021, 47 përqind e bizneseve të vogla raportuan sulme kibernetike. Kjo është një rritje gjatë vitit 2020, pavarësisht se shumë biznese janë kthyer në hapësirat e zyrave. Çështja, pra, është e qartë: sulmet kibernetike nuk do të ngadalësohen së shpejti. Është jetike që bizneset të investojnë në sigurinë kibernetike për të mbrojtur asetet e tyre.

Por nëse sapo po filloni, ndoshta nuk keni kapital për të punësuar një ekip të plotë të sigurisë kibernetike. Në atë rast, ju thjesht mund të dëshironi të bëheni eksperti juaj i sigurisë kibernetike. Për fat të mirë, mundeni me ndihmën e Paketës së Përgatitjes së Provimit Premium CompTIA CyberSecurity & Security+ 2022. Shitet për vetëm 30 dollarë (rregjistr. 1200 dollarë).

Kjo paketë me gjashtë kurse mësohet nga Total Seminars (vlerësimi i instruktorëve 4.7/5), një organizatë që ofron shërbime trajnimi certifikimi për mijëra shkolla, korporata dhe agjenci qeveritare duke përfshirë Kombet e Bashkuara, FBI dhe të gjitha degët e Departamentit të Mbrojtjes. IT prodhon gjithashtu librat më të shitur CompTIA A+ dhe Network+ Certification.

Në këto kurse, ju do të gërmoni në materialet përgatitore për gjashtë provimet kryesore të certifikimit të sigurisë kibernetike CompTIA, duke përfshirë:

  • CompTIA PenTest+ (PT0-001)
  • CompTIA CySA+ Cybersecurity Analyst (CS0-001)
  • CompTIA CySA+ Cybersecurity Analyst (CS0-002)
  • CompTIA Advanced Security Practitioner (CAS-003)
  • CompTIA Security+ SY0-501
  • CompTIA Security+ (SY0-601)

Nëpërmjet këtyre kurseve, ju do të merrni një hyrje gjithëpërfshirëse për sigurinë kibernetike, si dhe trajnime të avancuara në disa nga fushat më të rëndësishme të sigurisë kibernetike të sotme. Plus, do të merrni shpjegime të plota për të gjitha materialet e provimit dhe madje do të merrni simulime provimi për t’ju mbajtur plotësisht të përgatitur për të kaluar çdo provim certifikimi në përpjekjen tuaj të parë.

Filloni udhëtimin tuaj të sigurisë kibernetike në internet me ndihmën e një prej organizmave arsimorë kryesorë të CompTIA. Për një kohë të kufizuar, mund të merrni paketën përgatitore të provimit Premium CompTIA 2022 CyberSecurity & Security+ për vetëm 30 dollarë. Ky është një çmim i vogël për të paguar për sigurinë tuaj të vazhdueshme.

Burimi: Entrepreneur