MILIARDERI ARAB RRËMBEN ZEMRËN E RIHANËS

Miliarderi Arab, Hassan Jemeel ja ka dalë ti vjedhë zemrën këngëtares
Rihanna. Ajo që gjithëmonë thoshte se nuk ka një mashkull që të jetë i
duhuri për të e paska pasur gabim.

31 vjecarja e ka prezantuar të dashurin me nënën dhe një nga
vëllezrit, duke e cuar lidhjen në një tjetër stad.

Edhe pse janë mundur ta mbajnë lidhjen larg syrit të publikut, përsëri
interesi i mediave ja ka dalë që të zbulojë detaje nga mardhënia e
ciftit.

Momente gjatë pushimeve, takimet me familejt si dhe pytet me spec
drejtuar këngëtares në lidhje me dashurinë, kanë vërtetuar se Rihana
dhe miliarderi janë çdo ditë  e më shumë të dashuruar pas njëri –
tjerit.