MWR Life Albania Lunch, eventi i madh në Shqipëri! Bëni dëshirat tuaja realitet!

MWR Life Albania Lunch organizon eventin e madh në Shqipëri! Më datë 21 Maj, ora 16:00 në Hotel PLAZA, Tiranë zhvillohet një seminar, ku do t’ju prezantohet mundësia e krijimit të një biznesi online në sektorin e turizmit. Gjithashtu do të zhvillohet dhe një trajnim në lidhje me këtë mundësi, që prej pak kohësh ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm në Shqipëri.

MWR Life është një kompani globale e Shitjes Direkte, që po ndryshon mënyrën e udhëtimit në botë! Partneriteti i tyre ekskluziv me platformën e rezervimit të Travel Advantage u mundëson t’u ofrojnë çmimet më të mira, përzgjedhjen dhe shërbimin anëtarëve të tyre nga e gjithë bota. MWR Life gjithashtu ofron një mundësi fitimprurëse biznesi të bazuar në shtëpi, me një mision për të fuqizuar njerëzit në të gjithë botën për të arritur pavarësinë financiare dhe për t’i bërë dëshirat e tyre të vërteta!

Me fuqinë e MWR Life Opportunity, ju mund të filloni të paguheni, pasi kompania ndan përfitimet e saj me njerëzit që duan të udhëtojnë! Koncepti më i fuqishëm i MWR Life Opportunity është aftësia për të shfrytëzuar vetveten dhe për të fituar të ardhura pasive. Ju mund të punoni në vetëm një numër të kufizuar të orëve në ditë, por nëse jeni partner me një ekip njerëzish ku të gjithë punojnë disa orë në ditë për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet, ju mund të krijoni një levë. Potenciali juaj me MWR Life është i pandalshëm. Ashtu si Uber® është bërë kompania më e madhe e taksive në botë, ju mund të rritni biznesin tuaj MWR Life në të gjithë botën.

Nuk ka asgjë më përmbushëse sesa të njihesh për arritjet e tua. Në qoftë se bëheni anëtar i Klubit Presidencial, merrni trajtim VIP në tapetin e kuq në ngjarjet e kompanisë. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të shijoni ekskursione, udhëtime dhe aktivitete të mahnitshme një herë në jetë të quajtura Life Experiences®. Dhe gjatë gjithë kohës, do të bëheni pjesë e një familje ndërmarrësish me të njëjtin mendim, adhurues të udhëtimeve dhe njohës të stilit të jetës nga e gjithë bota!

Business For Home mbledh të dhëna për fituesit kryesorë që nga viti 2007 dhe boton çdo ditë lajme të rëndësishme për Shitjen Direkte dhe MWR Life renditen të trembëdhjetët në Top 100 Momentum.

Kontaktoni në numrin e telefonit +355 676809600 për më shumë detaje dhe konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në https://forms.gle/BVWJktZfo9yAFXC9A.

Të udhëtosh nëpër botë është dhurata më e pabesueshme që mund t’i bësh vetes ose dikujt që të intereson. Udhëtimet plotësisht të kuruara në destinacionet më ekzotike dhe luksoze të botës, ku mund të krijoni kujtime që do t’ju zgjasin gjatë gjithë jetës vijnë nga MRW Life. Anëtarësohuni për t’i bërë dëshirat tuaja realitet!/ProBizz.al/