Operacioni i preferuar i femrave të Hollywood

Jo rrallë herë femrat e famshme të Hollywood  bëjnë ndërhyrje në pjesë të ndryshme të trupit për të  qenë gjithmonë të  kuruara. Një nga tendencat e kohëve të fundit është ngritja e vetullave.

Bëhet fjalë për një operacion kirurgjik që kryhet për të shmangur rënien e vetullave dhe rinovimin e gjithë zonës rreth syve.

Këto ndërhyrje janë gjithmonë të suksesshme dhe riparojnë vetullat e varura në kombinim me shenjat e tjera të plakjes.